ראשי
מתכונים
הריזוטו הבוכרי שולה ( מתכון ל6 צלחות גדולות)

הריזוטו הבוכרי שולה ( מתכון ל6 צלחות גדולות)

הנה לכם מתכון לימי החורף הריזוטו הבוכרי חם ומפנק! מאת: השף ליאור כהן

הריזוטו הבוכרי שולה ( מתכון ל6 צלחות גדולות)

מצרכים:


1 בצל לבן בינוני קצוץ לקוביות קטנות
3 יחידות עגבניות מגורדות
200 גרם חזה עוף / פרגיות / בשר מה שאוהבים חתוכים לקוביות קטנות
2 צרורים של כוסברה
3 כוסות אורז עגול
תבלינים:
2 כפות רסק עגבניות
מלח, פלפל


אופן ההכנה


בסיר מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה מוסיפים את הבשר ומטגנים לעוד 2 דקות נוספות מערבבים ומוסיפים את העגבניות המגורדות עם 2 כפות הרסק מערבבים ומוסיפים כליטר מים מבשלים על אש בינונית חצי שעה במידה ובחרתם להשתמש בבשר הבישול יהיה טיפה ארוך יותר כשעה מטבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומוסיפים את האורז
מבשלים את האורז על אש נמוכה כ 15 דקות חשוב לערבב מידי פעם ולוודות שלא חסר מים ניתן להוסיף במידה וצריך לאחר שבישלנו כ15 דקות את האורז והמים התאדו מוסים את הכוסברה הקצוצה מערבבים ומבשלים לעוד כ5 דקות נוספות מגשים על צלחת ( ניתן להכין רוטב עגבניות בצד ולשדרג את המנה  ) מגשים חם!

(: בתאבון

!שולה בוכרי - המאכל הכי טעים בחורף
השף ליאור כהן "אהבה למטבח מגיל קטן"

שלום רב

הנך נכנס למדור בו יופיעו תמונות נשים

חזרה לדף הביתאני אשה המשך לדף המבוקש